Actualitat ICGC

La potestat Organitzativa

La direcció de l’empresa, com ja ens té acostumats, exerceix, dia rere dia, el poder de forma vertical, imposant decisions.

Primerament, ens imposen una requalificació amb data de desembre del 2019 de certs llocs de treball, que encara des de la CGT esperem resposta conforme a llei sobre l’arbitrarietat d’aquesta reclassificació.

En segon lloc, hem tornat a assistir a un canvi d’organigrama que, com ja s’ha comunicat des del comitè, reflexa una nova imposició.

Per últim, i més recent, l’aplicació d’un calendari laboral de forma unilateral. Com bé heu vist, teniu les hores al vostre calendari laboral però que no ha estat acordat ni signat pel comitè ni per l’empresa. Tampoc no s’ha publicat a la intranet. Addicionalment, novament, exercint la seva potestat directiva, completament arbitraria, pretén que el personal de manteniment treballi la primera setmana d’agost sense una justificació raonada.

La voluntat impositiva d’aquesta direcció, pròpia de les fàbriques del segle XIX, sembla que s’ha instaurat a l’ICGC com a doctrina. A més, veient l’herència d’anteriors direccions, serà exposada públicament dia rere dia, any rere any fins que això no canviï.

Un altre rumb és possible.

tiempos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s