Actualitat ICGC

Acomiadament d’un company

AcomiadamentAnonim

El dia 15 de maig del 2019 van acomiadar un company. Treballava a la unitat de delimitació territorial, portava 14 dies treballats a l’ICGC.

El company va signar no conforme en el seu acomiadament, la direcció de l’empresa no dona cap motiu atès que no es creuen amb l’obligació ètica ni moral de donar cap mena d’explicació. Ell explica que va avisar a un company que havia de sotmetre’s a un tractament mèdic.

La resposta de la direcció ha estat l’acomiadament per no superació en fase de proves, tot i que ho desvinculen completament de la seva malaltia.

Aquest acomiadament ha estat sense que la cap d’àrea l’hagués informat directament després d’haver ordenat la sentencia, ni com ja s’ha comentat, sense cap explicació.

Aquest acomiadament s’ha efectuat a última hora del migdia, amb el desconeixement de gran part dels seus companys i companyes.

Aquest acomiadament no és un cas aïllat i quan s’han demanat explicacions s’han negat a donar-les en reiterades ocasions.

La manca d’humanitat, la manca de responsabilitat i la falta d’escrúpols durant els acomiadaments que s’han vist en aquesta empresa ja no passaran mai més desapercebuts. Les persones que han estat acomiadades de forma unilateral per l’empresa tenen noms, cognoms, un àrea assignada i uns clars botxins.

Cap acomiadament sense resposta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s